Ohita linkit

Yritysvideo ja sen merkitys: viestinnällisen selkeyden kulmakivi

Yritysvideo on tehokas työkalu viestinnässä ja myynnin edistämisessä. Se tarjoaa ainutlaatuisen tavan tavoittaa ja sitouttaa yleisöä, välittää yrityksen viesti selkeästi ja vahvistaa brändi-identiteettiä. Tässä blogikirjoituksessa käsittelemme, miksi yritysvideo on olennainen osa nykyaikaista markkinointistrategiaa.

Yritysvideo mahdollistaa monimutkaisten ideoiden ja konseptien selkeän esittelyn visuaalisesti houkuttelevalla tavalla. Kun viesti esitetään audiovisuaalisessa muodossa, se ei ainoastaan lisää ymmärrystä vaikka monimutkaisissa aiheissa, vaan myös parantaa muistijälkeä. Videot tarjoavat mahdollisuuden yhdistää kuvat, teksti, ja äänet luoden kokonaisvaltaisen viestinnällisen kokemuksen. Voit myös lukea lisää viestinnällisestä selkeydestä blogikirjoituksestamme TÄSTÄ.

Myynnin kasvun ajuri

Yritysvideot ovat erittäin tehokkaita myynnin edistämisessä. Ne eivät ainoastaan esittele tuotteita tai palveluita, vaan myös luovat tarinoita ja emotionaalisia yhteyksiä, mikä lisää asiakkaan sitoutumista ja ostohalukkuutta. Videot ovat myös jakamisen arvoisia sosiaalisessa mediassa, mikä laajentaa merkittävästi yrityksen näkyvyyttä ja tavoittavuutta.

Brändi-identiteetin vahvistaminen

Yritysvideo on voimakas väline brändin rakentamisessa. Se antaa yritykselle kasvot ja äänen, auttaen luomaan vahvan ja tunnistettavan brändi-identiteetin. Videon avulla voidaan välittää yrityksen arvoja, visiota ja persoonallisuutta tavalla, joka on samanaikaisesti informatiivinen ja houkutteleva.

Eriyttäminen kilpailijoista

Erinomaisesti tuotettu yritysvideo erottaa sinut kilpailijoista. Se näyttää asiakkaille, että yrityksesi panostaa laatuun ja innovaatioon, mikä luo positiivisen mielikuvan ja rakentaa luottamusta.

SEO-hyödyt

Yritysvideot voivat parantaa verkkosivustosi hakukoneoptimointia (SEO). Videoiden sisällyttäminen verkkosivustollesi lisää viipymisaikaa sivustolla, mikä on yksi tärkeimmistä tekijöistä Googlen sijoitusalgoritmissa. Lisäksi, videoiden jakaminen sosiaalisessa mediassa ja muilla alustoilla lisää takaisinlinkkejä sivustollesi, mikä myös parantaa sijoitustasi hakukonetuloksissa.

Johtopäätös

Yritysvideon merkitystä ei voi aliarvioida nykyaikaisessa markkinointiympäristössä. Se on monipuolinen ja voimakas työkalu, joka auttaa yrityksiä kasvamaan, viestimään selkeästi ja rakentamaan vahvan brändi-identiteetin. 

Videon tuotanto suunnitellaan yrittäjälle helpoksi ja kustannustehokkaaksi

Ymmärrämme, että yrittäjänä aika ja resurssit ovat usein rajallisia, ja siksi olemme sitoutuneet tekemään videon tuotantoprosessista mahdollisimman sujuvan ja kustannustehokkaan teille. Meidän tiimimme huolehtii kaikesta raskaasta työstä, alkaen idean kehittelystä aina jälkituotantoon asti, varmistaen, että prosessi on teille vaivaton. Lisäksi tarjoamme erilaisia paketteja, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin budjetteihin, joten voitte olla varmoja, että löydämme ratkaisun, joka vastaa sekä teidän tarpeitanne että taloudellisia rajoitteitanne.

Käytössämme oleva teknologia ja luova osaaminen mahdollistavat korkealaatuisten videoiden tuottamisen ilman, että se rasittaa yrityksenne taloutta. Lisäksi olemme aina valmiita neuvottelemaan ja räätälöimään palveluitamme vastaamaan yrityksenne ainutlaatuisia tarpeita ja toiveita. Yhteistyömme aikana teemme kaikkemme, jotta voitte kokea videon tuotantoprosessin miellyttävänä, selkeänä ja ennen kaikkea kustannustehokkaana investointina yrityksenne kasvuun ja näkyvyyteen. Voit tiedustella yritysvideon yksityiskohtia TÄSTÄ.

 

1. Konseptin Kehittäminen

 • Ideointi: Käymme läpi ideointisession, jossa keskustelemme potentiaalisista ideoista ja tarinoista videollenne.
 • Tavoitteiden asettaminen: Määrittelemme yhdessä, mitä haluatte saavuttaa videollanne – olipa kyse sitten bränditietoisuuden lisäämisestä tai myynnin kasvattamisesta.
 • Kohdeyleisön määrittely: Keskitymme selvittämään, keille videonne on suunnattu, jotta voimme räätälöidä viestin oikein.

2. Käsikirjoituksen Kirjoittaminen

 • Luonnostelu: Laadimme tarinan ja dialogin, joka vastaa yrityksenne arvoja ja viestiä.
 • Pääsanoman Integrointi: Varmistamme, että yrityksenne keskeinen sanoma on selkeästi sisällytetty käsikirjoitukseen.
 • Hyväksyntäprosessi: Toimitamme käsikirjoituksen teille hyväksyttäväksi ennen kuvausten aloittamista.

3. Esituotannon Suunnittelu

 • Aikataulutus: Sovimme kuvauspäivistä ja -ajoista, jotka sopivat parhaiten teidän aikatauluunne.
 • Resurssit ja Henkilöstö: Päätämme yhdessä tarvittavista laitteista, välineistä ja henkilöstä.
 • Kuvauspaikat: Valitsemme ja varmistamme sopivat kuvauspaikat.

4. Kuvaaminen

 • Teidän Osallistumisenne: Olemme valmiita ottamaan mukaan yrityksenne edustajan kuvausprosessiin.
 • Tekniset ja Taiteelliset Aspektit: Takaamme, että kaikki tekniset yksityiskohdat ja taiteelliset näkökulmat ovat linjassa käsikirjoituksen kanssa.
 • Parhaan Lopputuloksen Varmistaminen: Kuvamme useita ottoja, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

5. Jälkituotanto

 • Leikkaus: Koostamme parhaat otokset yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.
 • Äänityö: Lisäämme musiikkia, ääniefektejä ja suoritamme tarvittavat jälkiäänitykset.
 • Viimeistely: Suoritamme värikorjaukset ja lisäämme tarvittaessa visuaalisia efektejä.

6. Videon Julkaisu

 • Julkaisualustat: Neuvottelemme kanssanne parhaista alustoista videon julkaisemiseksi.
 • Ajoitus: Valitsemme optimaalisen ajankohdan videon julkaisulle, jotta saavutetaan maksimaalinen näkyvyys.
 • Seuranta ja Analyysi: Seuraamme videon suorituskykyä ja keräämme palautetta, jotta voimme jatkuvasti parantaa strategioitamme.
Tämä verkkosivu käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Voit lukea tietojen käytöstä tietosuojaselosteestamme.
Explore
Drag